Lady Gaga brengt haar Chromatica Ball tour naar Gelredome Arnhem

Lady Gaga
Lady Gaga brengt haar Chromatica Ball tour naar Gelredome Arnhem
Door RobZ op 07 maart 2022 - 16:05 Lady Gaga brengt haar The Chromatica Ball tournee naar Nederland. Op 26 juli treedt de zangeres op in GelreDome in Arnhem; de show is onderdeel van een zomerse stadiontour die veertien steden in Europa en de VS aandoet. De tournee bevat een aantal vanwege corona verplaatste concerten én nieuw aangekondigde data, waarvan Arnhem er een is.

Geïnspireerd door David Bowie, Queen, Cyndi Lauper en theater weet Lady Gaga een unieke performance neer te zetten met ijzersterke popsongs, zelfgemaakte extravagante outfits en een do-it-yourself attitude. Inmiddels heeft Lady Gaga als artiest een unieke status. Ze zette al een Academy Award, een Golden Globe en twaalf Grammy’s op haar naam. Met 36 miljoen verkochte albums, 60 miljard streams en 393 miljoen aan verkochte en gestreamde nummers is ze een van de best verkopende artiesten ter wereld.

De kaartverkoop voor het concert van Lady Gaga in het Gelredome start vrijdag 11 maart om 12.00 uur via Ticketmaster. Tickets hebben een vanaf-prijs van 62,72 euro. Via deze link koop je tickets voor Lady Gaga in het Gelredome. Wil je een email in je mailbox op het moment dat de kaartverkoop gaat beginnen? Stel dan hier een ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



PinkPantheress

ENGELSE ZANGERES PINKPANTHERESS NAAR AMSTERDAMGemma Victoria Walker, beter bekend als PinkPantheress komt naar Nederland....

jon allen

JON ALLEN VOOR VIJF CONCERTEN NAAR NEDERLAND Jon Allen komt met nieuwe muziek optreden in Den Bosch, Enschede, Groningen,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.