Engelse band Camel in mei 2023 naar TivoliVredenburg

review: Camel - 09/06 - TivoliVredenburg Camel
Engelse band Camel in mei 2023 naar TivoliVredenburg
Door melissavkoldam op 24 januari 2022 - 13:54 De Engelse progressieve rockband Camel viert in 2023 hun 50-jarig bestaan met hun eerste tour sinds vijf jaar. (Oké, Camel is opgericht in 1971, maar 1973 was het jaar dat hun debuutalbum verscheen.)

Om dit te vieren komen ze ook naar TivoliVredenburg en wel op 3 mei 2023. Tickets voor dit concert gaan in de verkoop op vrijdag 28 januari om 10:00 uur. Een kaartje kost €50. Een ticket voor Camel in TivoliVredenburg koop je hier.

Camel mag dan niet zo bekend zijn als hun tijd- en genre-genoten Yes, Pink Floyd en Genesis, de band is minstens zo avontuurlijk. Albums als Mirage (1975), The Snow Goose (1976) en Moonmadness (1976) staan dan ook in de kast en de playlist van iedere progliefhebber. Aan het hoofd van de band staat nog steeds oprichter Andrew Latimer en ook bassist Colin Bass (sinds 1979 in Camel) is erbij.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCamel in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Corona virus

OOK NEDERLANDS KABINET LIJKT HORECA EN CULTUUR ONDER...Het Haagse lekken is weer begonnen. Morgenavond staat er weer een...

Paradiso logo nieuw

DAMIAN JR. GONG MARLEY SPEELT IN AUGUSTUS TWEE KEER... Damian Jr. Gong Marley, de zoon van Bob Marley, stond ooit bekend als de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.