Kevin & The Animals in mei naar de RTM stage van Ahoy

Kevin
Kevin & The Animals in mei naar de RTM stage van Ahoy
Door melissavkoldam op 24 januari 2022 - 10:41 Kevin de Gier, geboren en getogen Rotterdammer van Nederlands/Britse afkomst, is sinds de release van zijn debuutsingle 'Op De Block’ featuring Emms en debuut EP 'Kleine Versnelling’ in 2016 niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Alle negen tracks van het album stonden binnen een dag in de Nederlandse Spotify Top 50.

Afgelopen najaar trad Kevin & The Animals in diverse poppodia op tijdens de clubtour die gepaard ging met de release van ‘Grote Versnelling’. Nu is het tijd voor zijn grootste show tot nu toe.

Kevin geeft op zaterdag 21 mei 2022 een concert in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy: Kev in Ahoy. De kaartverkoop start woensdag 26 januari om 10:00 uur, tickets zijn te koop vanaf €39,20. Kaarten voor Kevin in Ahoy koop je hier.

Afgelopen jaar bracht Kevin het album ‘Grote Versnelling’ uit, waarmee hij voor de vierde keer een nummer één positie bemachtigde in de album charts, na grote successen met albums ‘Lente’ (2018), ‘Vrij’ (2019) en ‘Animal Stories’ (2020). Ook was 2021 het jaar waarin laatstgenoemde album platina ging met meer dan 150 miljoen streams, er van de twee Edison Pop nominaties de award voor ‘Best Hiphop’ in de wacht werd gesleept én waarin hij maar liefst vier FunX Awards won: Artist of The Year (Male), Best Album, Best Single en Best Collabo.

Wil je een seintje ontvangen als de verkoop begint?
Meld je hier aan voor een ticketreminder.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZiggo Dome

OOK NOG DERDE CONCERT VOOR STROMAE IN DE ZIGGO DOMEWegens de enorme vraag naar kaarten voor de twee concerten van Stromae, is er...

Corona virus1

BELGIË INTRODUCEERT CORONABAROMETER; CONCERTEN OP... Goed nieuws uit België. De Belgische overheid introduceert vanaf volgende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.