Melkweg heropent vanaf zaterdag de deuren, als buurthuis

publiek concert
Melkweg heropent vanaf zaterdag de deuren, als buurthuis
Door melissavkoldam op 20 januari 2022 - 17:46 ''We hebben groot nieuws! Na twee jaar concerten verplaatsen gooien we het nu over een andere boeg: Melkweg wordt buurthuis!'' Laat de Melkweg weten op de website en op twitter.

Vanaf zaterdag gaan de deuren van de concertgelegenheid, uh.. het buurthuis, weer open en worden er verschillende activiteiten aangeboden over twee zalen.

Op de website van de Melkweg staat een uitgebreide uitleg over wat de plannen zijn.

''In het weekend bieden we hier een veilige ruimte voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe hangout. Dus heb jij thuis alle games al uitgespeeld of wil je effe je verhaal kwijt? Kom dan langs. Er zullen dj's zijn met chille beats en tafels vol bordspellen. We gaan films kijken met de oprichters van SMIB en 30 Seconds spelen met Défano Holwijn van o.a. FC Avondklok.''

De regels worden gevolgd die momenteel voor buurthuizen ook gelden. Zo worden alle activiteiten geplaceerd gehouden op 1,5 meter en is een mondkapje verplicht. Een QR-code is niet nodig. Van te voren reserveren wel.

Er worden ook nog mensen gezocht die een toffe activiteit willen organiseren.
''Ben jij een rap-coach, kun je meme-workshops geven of heb je een ander tof idee voor ons buurthuis? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar info@melkweg.nl'' aldus de organisatie van de Melkweg.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefStromae

EXTRA CONCERT VAN STROMAE IN ZIGGO DOMEAfgelopen week werd bekend dat Stromae op 14 april 2023(!) een concert geeft...

Paradiso logo nieuw

FOLKROCKDUO BEAR'S DEN IN MEI NAAR PARADISO EN... Bear's Den komt naar Paradiso en Ancienne Belgique. Het Britse folkrock duo,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.