Extra concert van Stromae in Ziggo Dome

Stromae
Extra concert van Stromae in Ziggo Dome
Door RobZ op 21 januari 2022 - 11:15 Afgelopen week werd bekend dat Stromae op 14 april 2023(!) een concert geeft in het kader van zijn nieuwe album 'Multitude'. Vanochtend om 11:00 uur startte de voorverkoop en deze loopt zo goed dat er besloten is om ook op 15 april 2023 een concert te geven. De kaarten voor dit extra concert zijn per direct te koop. Via deze link koop je tickets voor het extra concert van Stromae in de Ziggo Dome. Ticketprijzen liggen tussen de 56 en 168 euro.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLuxor Live

TEMPLE FANG VANAF FEBRUARI OP TOUR DOOR HEEL NEDERLANDDe Amsterdamse space rock band Temple Fang is de live sensatie van de...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG HEROPENT VANAF ZATERDAG DE DEUREN, ALS... ''We hebben groot nieuws! Na twee jaar concerten verplaatsen gooien we het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.