Folkrockduo Bear's Den in mei naar Paradiso en Ancienne Belgique

Bear's Den
Folkrockduo Bear's Den in mei naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door melissavkoldam op 20 januari 2022 - 11:43 Bear's Den komt naar Paradiso en Ancienne Belgique. Het Britse folkrock duo, bestaande uit Andrew Davie en Kevin Jones, staat op zondag 1 en maandag 2 mei 2022 in de Grote Zaal van Paradiso en op 9 mei in de Grote zaal van Ancienne Belgique.

Kaarten voor de concerten gaan in de verkoop op vrijdag 28 januari om 10:00 uur. Voor een kaartje in Paradiso betaal je €39 en voor Ancienne Belgique ben je €37 kwijt.

01-05-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
02-05-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
09-05-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Tijdens deze concerten zullen ze o.a. muziek van hun nieuwe album 'Blue Hours' ten gehore brengen. Het album draait volgens hen om de momenten tussen waken en slapen, wanneer je in bed ligt te peinzen en de dag verwerkt. Het is dan ook niet gek dat het duo deze plaat bestempelt als hun meest persoonlijke tot nu toe. Met thema's als zelfreflectie en de mentale problemen waar ze zelf tegenaan lopen proberen ze een klankbord te zijn voor ieder die niet goed over gevoelens kan of wil praten.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMelkweg nieuwe logo

MELKWEG HEROPENT VANAF ZATERDAG DE DEUREN, ALS... ''We hebben groot nieuws! Na twee jaar concerten verplaatsen gooien we het...

ziggodomenews

NIEUWE DATUMS VOOR CONCERTEN HARRY STYLES IN... Wereldster Harry Styles kondigt vandaag nieuwe datums voor zijn uitgestelde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.