Nieuwe datums voor concerten Harry Styles in Sportpaleis en Ziggo Dome

Harry Styles
Nieuwe datums voor concerten Harry Styles in Sportpaleis en Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 20 januari 2022 - 10:35 Wereldster Harry Styles kondigt vandaag nieuwe datums voor zijn uitgestelde wereldtournee aan. Ook de nieuwe datums voor de concerten in België en Nederland zijn nu bekend. Special guest voor beide shows is Wolf Alice.

De tour werd al een keer eerder verplaatst. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datums. Die nieuwe datums zijn 7 juli voor Sportpaleis en 9 juli voor de Ziggo Dome. Voor de Ziggo Dome zijn alleen nog VIP-tickets te koop.

Voor het Sportpaleis gaan nog wel opnieuw kaarten in de verkoop. Die start op 21 januari om 9:00. Een ticket kost tussen de €56,44 en €86,56.

De tour staat in het teken van Harry’s album Fine Line. Met zijn debuutalbum ‘Harry Styles’ scoorde Harry wereldwijd succes en behaalde hij de nummer 1 positie in 55 landen waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nederland, België, Polen en in verschillende landen in Zuid-Amerika Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

FOLKROCKDUO BEAR'S DEN IN MEI NAAR PARADISO EN...Bear's Den komt naar Paradiso en Ancienne Belgique. Het Britse folkrock duo,...

Sean Koch

ZUID-AFRIKAANSE ZANGER SEAN KOCH IN OKTOBER OP TOUR... Dit najaar gaat Sean Koch samen met zijn band weer touren om een hoop nieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.