Belgische concertzalen vanaf zondag tot en met 28 januari dicht

Corona Virus
Belgische concertzalen vanaf zondag tot en met 28 januari dicht
Door RobZ op 22 december 2021 - 18:46 Net zoals vorige week in Nederland zijn er vandaag in België flink strengere coronaregels aangekondigd. Het zogenaamde overlegcomité heeft besloten om alle Belgische bioscopen, theaters en concertzalen te sluiten. Festivals zijn vanzelfsprekend ook uit den boze. De nieuwe maatregelen gaan zondag 26 december in en gelden ten minste tot en met 28 januari.

Ook alle andere binnenactiviteiten zijn in België vanaf zondag uit den boze. De enige uitzondering hierop zijn sportactiviteiten en musea. Er is bij sportwedstrijden geen publiek meer toegestaan. Er komt in België geen verplichte beperking van het aantal mensen dat thuis ontvangen mag worden, maar er wordt wel opgeroepen heel voorzichtig te zijn en goed te ventileren. Bij de VRT vind je een overzicht van alle aangekondigde maatregelen.

In Nederland zijn de huidige maatregelen om de verspreiding van corona te voorkomen (met sluiting van bioscopen, concertpodia en theaters) op 19 december ingegaan. De maatregelen duren in ieder geval tot en met 14 januari.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



poppodium Volt

DON'T STOP BELIEVIN' TOUR VAN PACESHIFTERS...Het alternatieve rock trio Paceshifters timmert inmiddels al ruim tien jaar...

Rivierenhof

MARISA MONTE IN JUNI NAAR OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOF Marisa Monte is sinds eind jaren ‘80 een niet meer weg te denken fenomeen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.