Don't Stop Believin' Tour van Paceshifters verplaatst en uitgebreid met nieuwe shows

Paceshifters
Don't Stop Believin' Tour van Paceshifters verplaatst en uitgebreid met nieuwe shows
Door melissavkoldam op 23 december 2021 - 11:43 Het alternatieve rock trio Paceshifters timmert inmiddels al ruim tien jaar aan de weg. In die tijd bouwden ze dankzij hun indrukwekkende liveshows een flink gevolg op, dat de band al op verschillende grote podia als headliner heeft zien spelen. Daarvoor maakte Paceshifters al deel uit van line-ups op bekende festivals als Woodstock (Polen), Zwarte Cross, Pinkpop, Exit (Servië), Rock For People en SXSW.

Voor eind dit jaar stond eigenlijk hun 'Don't stop believin' '-tour gepland. Inclusief drie avonden in de Ziggo Dome als voorprogramma van Kensington. Dat kon helaas niet doorgaan, vanwege welbekende redenen. De tour is verplaatst naar begin 2022 en er zijn nieuwe shows aan toegevoegd. Tickets voor de concerten kosten tussen de €11,50 en €18,50 en zijn gelijk te koop. Tijdens hun tour zullen Money & The man en Bongloard de voorprogramma's verzorgen.

Zie hier het complete tourschema:

17-03-2022 - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)
19-03-2022 - Rotown, Rotterdam (tickets)
07-04-2022 - Altstadt, Eindhoven (tickets)
08-04-2022 - Metropool, Hengelo (tickets)
09-04-2022 - Poppodium Volt, Sittard (tickets)
15-04-2022 - Fluor, Amersfoort (tickets)
22-04-2022 - Iduna, Drachten (tickets)
23-04-2022 - Podium Victorie, Alkmaar (tickets)
09-06-2022 - Merleyn, Nijmegen (tickets)

Via de links kan je gelijk een ticket scoren!

Na tien jaar non-stop touren en het uitbrengen van vier complete albums werd het tijd voor verandering, tijd voor een splinternieuw plan. Dat plan bleek een volledig nieuw studio-album, opgenomen in België en geproduceerd door Ian Clement van de Vlaamse alternatieve rockers Wallace Vanborn.

Voordat ze daadwerkelijk begonnen aan het nieuwe album besloten Seb (zang/gitaar), Paul (bas/zang) en Jesper (drums/zang), zich te richten op een frisse benadering en een ander geluid: ‘we hebben best wat veranderingen aangebracht’, legt Seb uit, ‘vooral in de manier waarop we de nieuwe nummers hebben geschreven. We wilden meer ruimte en dynamiek creëren op de nieuwe plaat, maar tegelijkertijd moesten de nummers krachtig en energiek blijven’. De eerste paar singles functioneerden als blauwdruk voor de richting die de band is ingeslagen: urgent, bij de tijd en melodisch, maar met de wortels stevig vastgegrepen in het rock geluid. Het nieuwe album 'Brand New Plan' kwam uit op 3 september 2021.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPaard

AMERIKAANSE SINGER-SONGWRITER BRIAN DUNNE IN MAART...De Amerikaanse singer-songwriter Brian Dunne bevond zich een paar maanden...

Corona virus

BELGISCHE CONCERTZALEN VANAF ZONDAG TOT EN MET 28... Net zoals vorige week in Nederland zijn er vandaag in België flink strengere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.