Marisa Monte in juni naar openluchttheater Rivierenhof

Rivierenhof
Marisa Monte in juni naar openluchttheater Rivierenhof
Door melissavkoldam op 22 december 2021 - 11:56 Marisa Monte is sinds eind jaren ‘80 een niet meer weg te denken fenomeen in de Braziliaanse muziekscene. Haar albums laten een unieke mix van bossa nova, samba, tropicália, funk, rock, jazz en pop horen die tot in alle uithoeken van de wereld gesmaakt wordt. Naast haar baanbrekend solowerk maakt de viervoudig Latin GRAMMY Award winnares ook deel uit van Tribalistas - de supergroep met Arnaldo Antunes en Carlinhos Brown - en werkte ze samen met ondermeer David Byrne, Philip Glass, Arto Lindsay, Gilberto Gil, Seu Jorge en Caetano Veloso.

Solo gaat ze volgend jaar op tour, en daarmee gaat ze ook langs in België. Op dinsdag 21 juni staat ze in openluchttheater Rivierenhof in Antwerpen. Tickets kosten €52 en zijn gelijk in de verkoop gegaan. Tickets voor Marisa Monte koop je hier.

In 2021 verscheen Marisa Monte’s nieuwste album ‘Portas’. Haar eerste soloplaat sinds ‘O Que Você Quer Saber de Verdade’ uit 2011. Symbolischer kan een albumtitel in tijden van globale pandemie niet zijn. Deuren gingen op slot tijdens de coronalockdowns. Tegelijkertijd verwijst ‘Portas’ ook naar hoe om te gaan met keuzes, beslissingen, veranderingen en nieuwe situaties in het leven.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

BELGISCHE CONCERTZALEN VANAF ZONDAG TOT EN MET 28...Net zoals vorige week in Nederland zijn er vandaag in België flink strengere...

Tusky

12 NIEUWE SHOWS VOOR TUSKY De Utrechtse punkers van Tusky gaan weer op tour door Nederland. De band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.