Normaal naar Lochem voor een groot openluchtconcert

Normaal
Normaal naar Lochem voor een groot openluchtconcert
Door melissavkoldam op 14 december 2021 - 11:42 Normaal keert tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 26 mei 2022 terug naar Lochem voor een groot openluchtconcert. In 2019 trad de band daar ook al op. Ook maakt de organisatie de gastoptredens bekend voor het dagvullend evenement, namelijk: DI-RECT, Sloper en BZB.

Tickets voor het concert kosten €53,20 en gaan op vrijdag 17 december om 11:00 uur in de verkoop. Een kaartje voor Normaal op het Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem scoor je hier.

Tijdens het Lochem Popfestival in 1975 gaf Normaal haar eerste grote optreden. De hit 'Oerend hard' volgde in 1977 en al snel werd de harde rockmuziek met een Achterhoeks dialect het handelsmerk van de band. Normaal zet het platteland muzikaal op de kaart. Vier decennia later is de band nog altijd razend populair en niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In de afgelopen jaren mocht de band de Edison Oeuvreprijs en de prestigieuze Buma Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen. Ook verscheen er in 2015 de VPRO documentaire 'Ja, dat was høken, 40 jaar Normaal' en werd er in 2018 een standbeeld voor de band onthuld op Hemelvaartsdag in Hummelo, vlakbij het geboortehuis van Bennie Jolink.

Seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Meld je hier aan om een reminder te ontvangen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

DATUM AFSCHEIDSCONCERT ROB DE NIJS IN ZIGGO DOME BEKEND Vorige week vertelden we je al dat Rob de Nijs een allerlaatste concert...

TivoliVredenburg

AMERIKAANSE ELEKTRONISCHE MUZIKANT PORTER ROBINSON... De Amerikaanse elektronische muzikant Porter Robinson brak in 2014 meteen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.