Extra kaarten beschikbaar voor Normaal op het Tractorpulling terrein in Lochem

Normaal
Extra kaarten beschikbaar voor Normaal op het Tractorpulling terrein in Lochem
Door brittcrooswijk op 26 februari 2019 - 16:14 Voor het uitverkochte concert van de Achterhoekse rockband Normaal op donderdag 30 mei komen een aantal extra kaarten vrij. Het concert vindt plaats op het Tractorpulling terrein in Lochem. Door de verdere uitwerkingen van de productieplannen is het mogelijk om meer concertbezoekers binnen te laten.

In 2015 werd het 40-jarig bestaan van Normaal afgesloten met een afscheidsconcert in een uitverkocht Gelredome. Door gezondheidsklachten werd de frontman Bennie Jolink gedwongen te stoppen met optreden.

Na een afwezigheid van 4 jaar komt de groep weer bijeen. Door een nieuw geneesmiddel voelt Bennie zich weer fit en geeft Normaal op Hemelvaartsdag een exclusief optreden 'Olderwets Høken'. Miss Montreal staat in het voorprogramma en er zijn ook gastoptredens van Rowwen Hèze en De Boetners.

De extra kaarten kosten €43,86,- en zijn beschikbaar vanaf donderdag 28 februari om 10:00 via deze link.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

NICK MULVEY GAAT OP TOUR IN NEDERLAND EN BELGIËDe Engelse singer-songwriter Nick Mulvey debuteerde in 2014 met First Mind,...

Vök

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR VÖK IN MELKWEG, VERA,... De IJslandse band Vök maakt intense, prachtig opgebouwde electropop met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.