Normaal geeft in september nieuw openluchtconcert in Lochem met Di-rect, Miss Montreal en Rowwen Hèze

Normaal
Normaal geeft in september nieuw openluchtconcert in Lochem met Di-rect, Miss Montreal...
Door RobZ op 01 juni 2021 - 10:14 Op zaterdag 11 september 2021 geeft Normaal een nieuw groot openluchtconcert in Lochem. Op dezelfde plaats als in 2019, waar de Achterhoekse rockband op het Tractorpulling terrein aan de Brinkerinkweg voor een uitverkocht veld vol 'Anhangers' stond. Ook maakt de organisatie de gastoptredens bekend voor het dagvullend evenement, namelijk; DI-RECT, Miss Montreal en Rowwen Hèze. De aanvang van het event is dan ook 15:00 uur 's middags.

Normaal stond drie jaar geleden in het bijzijn van maar liefst 20.000 Anhangers na lange tijd op de bühne. Gezondheidsklachten dwongen voorman Bennie Jolink eerder te stoppen met optreden, maar dankzij een nieuwe behandeling van zijn astma kruipt het artiestenbloed al snel waar het niet gaan kan. Het optreden bleek een succes en beviel de band zo goed dat ze dit het jaar erop wilden herhalen. Helaas kon dit concert in 2020, dat ook in het teken stond van het 45-jarig jubileum van Normaal, niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Nu optreden weer in het vooruitzicht ligt komen Bennie Jolink, Willem Terhorst, Ferdi Joly, Timo Kelder, Roel Spanjers, Joppe Bestevaar en Peter Delannoye op zaterdag 11 september op dezelfde plek samen; “Wi-j komt altied weer terug! Ook na 46 joar weer samen olderwets høken op het Tractorpulling terrein in Lochem”

Tickets voor het 'Ook na 46 joar weer samen ouderwets Høken' concert van Normaal op het Tractorpulling terrein aan de Brinkerinkweg gaan zaterdag 5 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 50,40 euro. Via deze link koop je tickets voor komende concert van Normaal in Lochem.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in. Je krijgt de juiste ticketlink dan toegemaild op het moment dat jij het wil.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zuiderpark Live

NIEUWE CONCERTREEKS IN HAAGSE ZUIDERPARK MET O.A....Onder de noemer 'Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse...

Iris Hond news

IRIS HOND SAMEN MET KAMERATA ZUID VIER DAGEN IN... Pianiste Iris Hond staat samen met Kamerata Zuid in september vier dagen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.