Gelegenheids-superformatie The Streamers lijkt terugkeer aan te kondigen

The Streamers news_groot
Gelegenheids-superfor- matie The Streamers lijkt terugkeer aan te kondigen
Door melissavkoldam op 10 december 2021 - 17:07 gelegenheids-superformatie The Streamers, die het Nederlandse publiek in tijden van corona probeert te vermaken met digitaal te bekijken optredens, lijkt een comeback te maken. Vandaag verscheen een promofilmpje waarin onder andere Frank Lammers, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie te zien zijn.

Met Thomas Acda samen projecteren ze het logo van de groep met een schijnwerper in de lucht, maar meer details geven ze niet. Ze kondigen aan volgende week vrijdag met meer informatie te komen.

De groep van achttien bekende artiesten werd opgericht toen live-optredens niet mogelijk waren vanwege het coronavirus. Onder andere Andre Hazes, Armin van Buuren, Danny Vera, Maan, Miss Montreal, Paul de Leeuw, Rolf Sanchez, Snelle, Suzan & Freek en Typhoon waren onderdeel van the Streamers.

Het eerste optreden van de band was in Koninklijk Theater Carré en later volgden op Koningsdag een optreden in de tuin van Paleis Noordeinde. Het afsluitende concert was in de kuip, maar nu lijkt het er dus toch op dat de band nog even doorgaat.Volgende week vrijdag meer informatie dus. Natuurlijk hoor je dan weer van ons.TivoliVredenburg news

TLC IN JUNI NAAR TIVOLIVREDENBURG EN DE ROMADe Amerikaanse r&b-groep TLC is een van de succesvolste acts van de...

AFAS Live

JACK WHITE KOMENDE ZOMER NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Jack White, stichtend lid van de befaamde The White Stripes, The Raconteurs...

REACTIES

Avatar kuifje
di 14 dec 2021 11:45

kuifje Wat is er super aan die formatie?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.