Jack White komende zomer naar Amsterdam en Brussel

Jack White 2
Jack White komende zomer naar Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 10 december 2021 - 16:05 Jack White, stichtend lid van de befaamde The White Stripes, The Raconteurs en The Dead Weather, bezitter van 12 Grammy Awards en 36 overige nominaties, is terug! De Amerikaan kondigt de release van zijn vierde en vijfde soloalbum aan. “Fear Of The Dawn”, met single ‘Taking Me Back’, verschijnt op 8 april en “Entering Heaven Alive” volgt op 22 juli 2022. Om deze mooie vooruitzichten extra in de verf te zetten, kondigt Jack White ook een grote internationale tournee aan die Nederland en België gelukkig niet overslaat. De zogenoemde 'The Supply Chain Issues Tour' doet op vrijdag 1 juli de Afas Live in Amsterdam aan. Op zaterdag 16 juli wordt er een show gegeven in Vorst Nationaal te Brussel.

De kaartverkoop voor beide concerten van Jack White gaat op vrijdag 17 december om 10:00 uur van start. Tickets kosten 78,40 euro in de Afas Live en een euro duurder in Vorst Nationaal. Hier koop je tickets voor Jack White in de Afas Live. Hier kan je terecht als je liever naar het concert van Jack White in Vorst Nationaal gaat.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.

Muzikale duizendpoot Jack White brak ruim twintig jaar geleden door als frontman van rockduo The White Stripes, waarmee hij vele hits scoorde. Ook is bij bekend als medeoprichter en frontman van de bands The Raconteurs en The Dead Weather. In 2012 bracht hij zijn eerste soloplaat uit, het succesvolle Blunderbuss, dat werd opgevolgd door Lazaretto (2014) en Boarding House Reach (2018). Ook is hij actief als producer en is hij eigenaar van het label Third Man Records. Jack White was in 2018 voor het laatst in de BeNeLux te zien. Toen stond hij op Rock Werchter en gaf hij ook een concert in de Afas Live.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Streamers news1

GELEGENHEIDS-SUPERFORMATIE THE STREAMERS LIJKT...gelegenheids-superformatie The Streamers , die het Nederlandse publiek in...

ziggoDomelogo

KENSINGTON KONDIGT NOG EEN EXTRA SHOW AAN IN ZIGGO... Kensington kondigt nog een extra show aan voor de Ziggo Dome. De band laat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.