TLC in juni naar TivoliVredenburg en de Roma

TLC
TLC in juni naar TivoliVredenburg en de Roma
Door melissavkoldam op 13 december 2021 - 10:32 De Amerikaanse r&b-groep TLC is een van de succesvolste acts van de nineties, sterker nog: ze zijn de bestverkopende Amerikaanse girl group aller tijden. Met hits als No Scrubs, Unpretty en Waterfalls zetten Rozonda ‘Chilli’ Thomas, Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Lisa ‘Left Eye’ Lopes een nieuwe standaard voor r&b neer waarmee ze vele artiesten hebben beïnvloed, onder wie Beyoncé’s Destiny’s Child. Na het verongelukken van Lopes in 2002 ging TLC verder als duo en in die samenstelling opereren ze nog steeds.

Het duo gaat komend jaar touren en komen ook langs in Utrecht en Borgerhout. Kaarten voor het concert gaat in de verkoop op vrijdag 17 december om 10:00 uur. Een ticket voor TivoliVredenburg kost €53 in de Roma ben je €47 of €49 kwijt.

Een ticket voor TLC in TivoliVredenburg koop je hier.
Een ticket voor TLC in de Roma koop je hier.

De show van deze avond staat in het teken van TLC’s legendarische 1994-album CrazySexyCool – een album dat nog een stapje hoger ging dan platinum en de diamond status verwierf met 10 miljoen verkochte exemplaren, en dat niet voor niets een Grammy in de categorie 'Beste R&B album' won.

Wil je een een seintje krijgen als de kaartverkoop begint? Dat kan met onze verniewde ticketreminder!

Schrijf je hier in om een reminder voor TivoliVredenburg te ontvangen.

Schrijf je hier in om een reminder voor de Roma te ontvangen.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

AMERIKAANSE ELEKTRONISCHE MUZIKANT PORTER ROBINSON...De Amerikaanse elektronische muzikant Porter Robinson brak in 2014 meteen...

The Streamers news1

GELEGENHEIDS-SUPERFORMATIE THE STREAMERS LIJKT... gelegenheids-superformatie The Streamers , die het Nederlandse publiek in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.