concert: The Cure in Sportpaleis op WOENSDAG 23 NOVEMBER 2022

  • The Cure
    Pinkpop 2012 - Zaterdag
    © Erik Knevelbaard
  • The Cure
    Pinkpop 2012 - Zaterdag
    © Erik Knevelbaard
WO.
23 NOV
THE CURE 20:00 uur Sportpaleis, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma The Cure
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Cure in Sportpaleis
Tickets The Cure:
wo 23 nov
Sportpaleis, Antwerpen
€ 45,30 - 78,91

EXTRA INFORMATIE

De band rondom zanger en gitarist Robert Smith is voor het eerst weer sinds 2016 met een eigen concert in Nederland te zien. Toen werden fans in een uitverkochte Ziggo Dome na 8 jaar wachten beloond met een bijna 3 uur durende show. Het laatste bezoek van The Cure, als headliner tijdens de vijftigste editie van Pinkpop in 2019, werd ontvangen met lovende recensies.

The Cure debuteerde in 1979 met het album Three Imaginary Boys. De grote doorbraak van de band kwam echter een jaar later met de single A Forest van het opvolgende album Seventeen Seconds. Ook daaropvolgende albums als Pornography, The Head on the Door en Disintegration zijn succesvol. Dankzij deze albums en hits als Why Can’t I Be You, Boys Don’t Cry en In between days groeit de groep uit tot een van de invloedrijkste bands uit de jaren ’80.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Sportpaleis in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Sportpaleis in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Cure in Sportpaleis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Cure

Foto The Cure te Pinkpop 2012 - Zaterdag Foto The Cure te Eurockéennes 2012 Foto The Cure te Eurockéennes 2012 Foto The Cure te Pinkpop 2019 - Zondag Foto The Cure te Pinkpop 2012 - Zaterdag Foto The Cure te Pinkpop 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 23 foto's van The Cure

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws