Suzan & Freek kondigen concert in Ziggo Dome aan

Suzan & Freek
Suzan & Freek kondigen concert in Ziggo Dome aan
Door RobZ op 28 oktober 2021 - 21:19 Op zaterdag 23 april 2022 geven Suzan & Freek de grootste show uit hun carrière in de grootste popzaal van Nederland: de Ziggo Dome. Het succesvolle duo bestaande uit de Zieuwentse zangeres Suzan Stortelder en Harreveldse gitarist Freek Rikkerink tourt vanaf volgende week door Nederland. Alle concerten zijn uitverkocht. Nu komt er in april dus een nieuwe kans voor fans van Suzan & Freek om een concert bij te wonen.

“Precies drie jaar geleden brachten we onze allereerste eigen single ‘Als Het Avond Is’ uit. Dat we nu, drie jaar later, onze eigen show in de allergrootste popzaal van Nederland mogen aankondigen hadden we nooit durven dromen. We kunnen niet wachten om op 23 april het podium van de Ziggo Dome te betreden en er samen met onze fans een onvergetelijke avond van te maken. Een droom die uitkomt.”

Tickets voor het concert van Suzan & Freek in de Ziggo Dome gaan op zaterdag 30 oktober om 10:00 uur in de verkoop. De prijzen voor het concert zien er als volgt uit:

Staanplaats Goud (vak vooraan): €57,50
Staanplaats: €52,50

Zitplaats 1e Ring Goud: €57,50
Zitplaats 1e Ring Zilver: €47,50
Zitplaats 2e Ring Goud: €47,50
Zitplaats 2e Ring Zilver: €42.50
Zitplaats 2e Ring Brons: €37,50

Via deze link koop je tickets voor Suzan & Freek in de Ziggo Dome. We kunnen je mailen als de voorverkoop begint. Stel dan hier een ticketreminder in.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



GelreDomenieuws

EAGLES IN JUNI 2022 NAAR GELREDOMEDe Eagles - Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, met Vince Gill en...

The Opposites

OPPOSITES GEVEN IN FEBRUARI EXTRA CONCERT IN GASHOUDER Na het aankondigen van het eerste eigen optreden van The Opposites sinds...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.