Intergalactic lovers op tour met nieuwe muziek

Intergalactic Lovers
Intergalactic lovers op tour met nieuwe muziek
Door melissavkoldam op 26 oktober 2021 - 13:16 Vier jaar na de release van hun derde album 'Exhale' is Intergalactic Lovers helemaal klaar om een volgend hoofdstuk toe te voegen aan hun muzikale verhaal. Binnenkort komt hun nieuwe album uit, eerste single 'Bobbi' is al uit. Na een lange onderbreking en enkele persoonlijke tegenslagen is de honger groot om opnieuw voor een live publiek te spelen.

En nu mogen ze weer! Intergalactic lovers geeft zeven concerten in Nederland, maar voordat ze hierheen komen, spelen ze eerst nog in de Roma, Antwerpen. Tickets zijn al te koop en kosten tussen de €16,50 en €28. Via onderstaande links zijn deze gelijk te bestellen.

Hieronder zie je waar en wanneer de band speelt:

10-03-2022 - De Roma, Antwerpen (tickets)
13-03-2022 - Mezz, Breda (tickets)
17-03-2022 - De Helling, Utrecht (tickets)
18-03-2022 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
24-03-2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
25-03-2022 - Effenaar, Eindhoven (tickets)
26-03-2022 - Rotown, Rotterdam (tickets)
31-03-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Eerste single Bobbi is een lied over liefde in al zijn vormen en viert de terugkeer van Intergalactic Lovers naar hun geliefde publiek. Het heeft lang genoeg geduurd. Zoals Lara het zegt: "Hoe corny dit ook mag klinken, Bobbi staat symbool voor de enorme magie die we allemaal kennen als l-i-e-f-d-e. En wat hebben we die liefde nodig op dit moment! Beschouw Bobbi als je dagelijkse dosis natuur en leven, je metgezel in donker en licht. Deze song is de reminder dat liefde er altijd zal zijn, ook in deze bizarre en vervreemdende tijden. Join our Intergalactic Mission. Spread the word: love is a-coming!"




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Donnie

DONNIE NAAR AFAS LIVE MET O.A. RENE FROGER, WILLIE...De Fenomeen oftewel Donnie gaat een speciale show geven in Amsterdam. Op...

Coldplay

OOK NOG VIERDE (!) CONCERT VOOR COLDPLAY IN KONING... Het kan niet op voor Belgische (en Nederlandse) fans van Coldplay. De Britse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.