concert: Intergalactic Lovers in Doornroosje op DONDERDAG 24 MAART 2022

  • Intergalactic Lovers
    Deep In The Woods 2011
  • Intergalactic Lovers
    Dour Festival 2011
    © Eleni Hoefsloot
DO.
24 MRT
INTERGALACTIC LOVERS 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Intergalactic Lovers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 maart 2022.
Dat is 756 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Intergalactic Lovers in Doornroosje
DEZE Intergalactic Lovers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 24 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Intergalactic Lovers is een vierkoppige Vlaamse band rondom zangeres Lara Chedraoui. Met hun eerste drie studio-albums maakt de band indruk in België en daarbuiten. Sinds 2011 staat de band onuitwisbaar op de kaart dankzij het verschijnen van hun hitsongs ‘Delay en ‘Shewolf’. De onvervalste popsongs klinken soms melancholisch en donker, maar zijn ook ritmisch en met ruimte voor frivole luchtigheid.
Onlangs verscheen het eerste voorproefje van de nieuwe plaat;‘Bobbi’. Op deze single laveert de band tussen de opgewekte sound van hun eerste twee platen en het melancholische, duistere geluid van ‘Exhale’. Met hun vierde album in aantocht is de band onderweg naar een nieuwe hoofdstuk in hun muzikale carrière. De samenwerking met producer Cox – aka Shameboy – maakt de nieuwe plaat elektronischer en dansbaarder dan ooit, en blijft tegelijkertijd trouw aan het geluid van de Lovers zoals we het kennen.

Foto's van Intergalactic Lovers

Foto Intergalactic Lovers te Life I Live 2015 Foto Intergalactic Lovers te Intergalactic Lovers - 31/03 - Paradiso Foto Intergalactic Lovers te Ik Zie U Graag 2011 Foto Intergalactic Lovers te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Intergalactic Lovers te Dour Festival 2011 Foto Intergalactic Lovers te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011
 
Bekijk alle 53 foto's van Intergalactic Lovers

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws