Five Finger Death Punch met Megadeth naar Ahoy

Five Finger Death Punch
Five Finger Death Punch met Megadeth naar Ahoy
Door sjoertb op 26 oktober 2021 - 10:19 Rotterdam krijgt in juni een flinke dosis heavy metal voor de kiezen. De Amerikaanse band Five Finger Death Punch komt namelijk naar de havenstad. Op 20 juni 2022 is er een concert in de nieuwe concertzaal RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Ook Megadeth is van de partij.

Five Finger Death Punch is sinds de release van hun debuutalbum The Way of the Fist (2007) uitgegroeid tot een van de populairste Amerikaanse metalbands. Inmiddels zijn er alweer acht studioalbums waarvan F8 (2020) de recentste is. Zware gitaarriffs, sterke breakdowns en aanstekelijke melodieën zijn het handelsmerk van de band. Megadeth wordt al jaren gezien als een van de ‘big four’ van de thrash metalbands samen met Metallica, Slayer en Anthrax.

Het concert:
20-06-2022 - Five Finger Death Punch - Ahoy, Rotterdam (tickets)

De voorverkoop voor dit concert start vrijdag 29 oktober om 10:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Toppers

STREEP DOOR KERSTCONCERTEN VAN DE TOPPERS VANWEGE...De kerstconcerten van de Toppers in Ahoy gaan dit jaar niet door. De groep...

AFAS Live

CONAN GRAY NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN AFAS LIVE De Amerikaanse popster Conan Gray kondigt een nieuwe poging aan om naar...

REACTIES

Avatar romy74
di 26 okt 2021 16:53

romy74 Waarom niet in de grote zaal?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.