Streep door kerstconcerten van de Toppers vanwege corona-onzekerheid

review: Toppers - 10/12 - Ahoy De Toppers
Streep door kerstconcerten van de Toppers vanwege corona-onzekerheid
Door RobZ op 26 oktober 2021 - 11:25 De kerstconcerten van de Toppers in Ahoy gaan dit jaar niet door. De groep laat weten dat er te veel onzekerheid is over de dan geldende corona-maatregelen. De Toppers zouden concerten in Ahoy geven op 22, 23, 24 en 26 december.

Op de site van Toppers in Concert is de volgende verklaring te lezen:
We hadden er ons zo op verheugd. Samen met onze trouwe Toppers fans de kerst vieren tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de concerten op 22, 23, 24 en 26 december 2021 geen doorgang zullen vinden. De aanhoudende onzekerheid en beperkingen m.b.t. het coronavirus maken het voor ons onmogelijk een show te produceren die voldoet aan het kwaliteitsniveau die jullie, onze bezoekers, van ons mogen verwachten.


Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen. De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren.


Kaartkopers krijgen hun geld teruggestort. De Toppers kondigen aan zich te richten op een show in de Johan Cruijff Arena, eind mei 2022. Binnen een maand volgt er meer nieuws. De voorverkoop van dit concert moet beginnen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sef news

SEF MET ORKEST NAAR NIJMEGEN, UTRECHT EN ROTTERDAMIn het voorjaar komt Sef voor drie bijzondere concerten naar Nijmegen,...

Five Finger Death Punch1

FIVE FINGER DEATH PUNCH MET MEGADETH NAAR AHOY Rotterdam krijgt in juni een flinke dosis heavy metal voor de kiezen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.