Conan Gray naar Ancienne Belgique en Afas Live

Conan Gray news_groot
Conan Gray naar Ancienne Belgique en Afas Live
Door RobZ op 25 oktober 2021 - 18:08 De Amerikaanse popster Conan Gray kondigt een nieuwe poging aan om naar Europa te komen. Met zijn "The Conan Gray World Tour 2022" geeft hij concerten in Ancienne Belgique (Brussel) en Afas Live (Amsterdam). In 2020 zou Conan Gray nog tweemaal in de Melkweg spelen, maar deze concerten konden vanwege de corona-ellende natuurlijk niet doorgaan. Nu haalt hij zijn Nederlandse concert in, in de veel grotere Afas Live. Op 27 mei 2022 is het zover. Conan Gray geeft op 25 mei ook een concert in Ancienne Belgique. Special guest bij beide shows is Mallrat.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 29 oktober om 10:00 uur in de verkoop. In Brussel betaal je 28 euro voor een ticket, terwijl de prijs in Amsterdam op 39 euro ligt. Via deze link koop je tickets voor Conan Gray in Ancienne Belgique. Hier kan je terecht voor tickets voor Conan Gray in de Afas Live.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de shows in Brussel en/of Amsterdam.

Sinds Conan Gray op 15-jarige leeftijd originele demo's uitbracht op zijn YouTube kanaal, heeft hij zich ontpopt tot een van de meest vooraanstaande popsupersterren van zijn generatie. Ook na het succes van de wereldwijde hits Heather en Maniac, die beiden een multi platinum status kregen, blijft zijn muziek uitblinken in authenticiteit en originaliteit. Zijn succes bezorgde Gray, die inmiddels bijna 5 miljard streams heeft, optredens op tv-shows als Late Night with Seth Meyers en The Today Show.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Conan Gray in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Conan Gray
KIES TICKET
wo 25 mei
Conan Gray
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 28,00
vr 27 mei
Conan Gray - Eu/uk Tour 2022
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,20
vr 27 mei
Conan Gray - Astronomy Vip Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 147,00
vr 27 mei
Conan Gray - Telepath Vip Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 161,00
Five Finger Death Punch1

FIVE FINGER DEATH PUNCH MET MEGADETH NAAR AHOYRotterdam krijgt in juni een flinke dosis heavy metal voor de kiezen. De...

Melkweg nieuwe logo

JOY CROOKES GEEFT EXTRA CONCERT IN MELKWEG Joy Crookes groeide op in Zuid-Londen, waar ze zichzelf als tiener piano,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.