Joy Crookes geeft extra concert in Melkweg

review: Joy Crookes - 20/11 - Paradiso
Joy Crookes geeft extra concert in Melkweg
Door melissavkoldam op 25 oktober 2021 - 15:48 Joy Crookes groeide op in Zuid-Londen, waar ze zichzelf als tiener piano, gitaar en bas leerde spelen. Op zeventienjarige leeftijd releasete de zangeres haar eerste single ‘New Manhattan’. Inmiddels is de 23-jarige zangeres een stuk populairder. Haar concert op 11 februari in de Melkweg is compleet uitverkocht en de show die ze in Ancienne Belgique een dag later geeft ook.

Maar er is goed nieuws voor de fans. Er is vanwege het overweldigende animo een vroege show toegevoegd aan haar optreden in de Melkweg. Tickets hiervoor gaan op woensdag 27 oktober om 10:00 in de verkoop. De kosten voor een ticket zijn € 18,40.
Een ticket voor Joy Crookes kan je kopen via deze link.

Sinds 2017 kwamen er drie ep’s uit, waarmee ze hoge ogen gooide. Vorig jaar werd ze zowel in de BBC Sound of 2020-lijst vermeld als genomineerd voor de ‘Rising Star Award’ op de Brit Awards. ‘Feet Don’t Fail Me Now’, de leadsingle van haar debuutalbum ‘Skin’, lijkt de voorbode van een ijzersterk album te zijn.

Bestel tickets Joy Crookes Vroege Show in Melkweg
Tickets Joy Crookes Vroege Show
vr 11 feb
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40
AFAS Live

CONAN GRAY NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN AFAS LIVEDe Amerikaanse popster Conan Gray kondigt een nieuwe poging aan om naar...

AFAS Live

NIEUWE DATUMS VOOR CONCERTEN AVRIL LAVIGNE IN AFAS... In 2019 zou Avril Lavgine, naar hersteld te zijn aan de ziekte van Lyme,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.