Nieuwe datums voor concerten Avril Lavigne in AFAS Live en Vorst Nationaal

Avril Lavigne
Nieuwe datums voor concerten Avril Lavigne in AFAS Live en Vorst Nationaal
Door melissavkoldam op 25 oktober 2021 - 12:29 In 2019 zou Avril Lavgine, naar hersteld te zijn aan de ziekte van Lyme, eindelijk haar comeback maken in Nederland en België. Helaas konden die geen doorgang vinden vanwege covid. De concerten waren verplaatst naar 2021, maar konden toen helaas ook niet doorgaan.

Tot dusver was er nog geen nieuwe datum aangekondigd, tot nu! Op 26 februari staat de Canadese poppunk-zangeres in AFAS Live en op 31 maart in Vorst Nationaal in Brussel. Tickets voor beide concerten zijn al uitverkocht.

Avril Lavigne brak in 2002 door met haar debuutalbum Let Go dat wereldwijd maar liefst zestien miljoen keer werd verkocht en haar katapulteerde tot superster en idool van jong en oud. Met nummers als Complicated, Sk8er Boi en I’m With You scoorde de toen zeventienjarige Avril hit na hit. Het succesverhaal van Lavigne gaat verder met daaropvolgende hits als My Happy Ending, Girlfriend, What The Hell, Here’s to Never Growing Up en haar meest recente single I Fell In Love With The Devil.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

JOY CROOKES GEEFT EXTRA CONCERT IN MELKWEGJoy Crookes groeide op in Zuid-Londen, waar ze zichzelf als tiener piano,...

Di-rect news

DI-RECT IN 2022 TERUG NAAR AHOY VOOR START VAN... Di-rect gaf afgelopen week twee concerten in Ahoy Rotterdam. Dat leverde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.