Tremonti voor drie concerten naar België en Nederland

Tremonti
Tremonti voor drie concerten naar België en Nederland
Door melissavkoldam op 11 oktober 2021 - 12:24 Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door zanger en gitarist Mark Tremonti (ook bekend van de toonaangevende bands Creed en Alter Bridge). Wat oorspronkelijk begon als een soloproject van Mark evolueerde naar een volwaardige band en dit jaar brachten zij hun vijfde studioalbum uit.

Begin 2022 gaat de band op tour en ze zullen daarbij ook langs Nederland en België gaan. Op 27 januari staan ze in Trix (Antwerpen), op 5 februari in de Boerderij (Zoetermeer) en op 6 februari in Hedon (Zwolle). Tickets gaan in de verkoop op donderdag 14 oktober om 11:00. Voor een ticket ben je tussen de €30 en €36 kwijt.

Tickets voor Tremonti in Trix koop je hier.
Tickets voor Tremonti in de Boerderij koop je hier.
Tickets voor Tremonti in Hedon koop je hier.

Hoe explosief het spel van Mark Tremonti mag zijn, hij heeft zich uiterst bescheiden opgeworpen als een van de meest pure, precieze en productieve gitaristen / songwriters / frontmannen van de moderne tijd. Dat bewijst een Grammy Award, een nummer 1-notering in de “Top 20 beste gitaristen van het decennium” van Guitar World en 40 miljoen verkochte exemplaren van albums van Creed, Alter Bridge en Tremonti.

Wil je een seintje krijgen als de verkoop begint?
Schrijf je hier in voor Trix.
Schrijf je hier in voor Boerderij.
Schrijf je hier in voor Hedon.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefziggoDomelogo

BRING ME THE HORIZON MET 'SURVIVAL HORROR TOUR' NAAR... Bring Me The Horizon komt in 2022 naar de Lotto Arena en de Ziggo Dome. De...

ziggodomenews

MATHIJS (VAN NIEUWKERK) GAAT DOOR IN CONCERT NAAR... Matthijs van Nieuwkerk gaat de Ziggo Dome in. Samen met de Sven Hammond Big...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.