Bring Me The Horizon met 'Survival Horror Tour' naar Ziggo Dome en Lotto Arena

Bring Me The Horizon Oliver Sykes
Bring Me The Horizon met 'Survival Horror Tour' naar Ziggo Dome en Lotto Arena
Door melissavkoldam op 11 oktober 2021 - 13:29 Bring Me The Horizon komt in 2022 naar de Lotto Arena en de Ziggo Dome. De 'survival horror' tour dankt zijn naam aan Bring Me The Horizon’s meest recente release ‘POST HUMAN: SURVIVAL HORROR' met singles als “Obey” met Yungblud en “Ludens”. A Day To Rember is special guest. Support acts zijn POORSTACY en Lorna Shore.

Op 1 februari komt de band naar de Lotto Arena en op 23 februari naar de Ziggo Dome. Tickets voor het concert gaan op woensdag 13 oktober in de verkoop om 10:00. Voor een ticket ben je in Antwerpen €44 kwijt. Het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam is met 39 euro net iets goedkoper.

Een ticket voor Bring Me The Horizon in de Ziggo Dome scoor je hier!

Een ticket voor Bring Me The Horizon in de Lotto Arena scoor je hier!

Bring Me The Horizon, bestaande uit vocalisten en toetsenisten Oliver Sykes en Jordan Fish, gitarist Lee Malia, bassist Matt Kean en drummer Matt Nicholls, is een alternatieve Britse rock/metal band uit Sheffield. De band verkocht meer dan twee miljoen albums wereldwijd en speelde uitverkochte shows in meer dan 40 landen, waaronder in AFAS Live en op festivals als Pinkpop en Lowlands.

Wil je een reminder ontvangen voor de verkoop?
Schrijf je hier in voor de Ziggo Dome.
Schrijf je hier in voor de Lotto Arena




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Froukje

NIEUWE CLUBTOUR LANGS DE GROTE ZALEN VOOR FROUKJE...Vanavond maakte Froukje in de SBS6 talkshow HLF8 bekend dat ze opnieuw op...

Boerderijzoetermeernews.jpg

TREMONTI VOOR DRIE CONCERTEN NAAR BELGIË EN NEDERLAND Tremonti is een Amerikaanse heavy metal band opgericht en geleid door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.