concert: Tremonti in Trix op DONDERDAG 27 JANUARI 2022

  • Tremonti
    Fortarock 2016-Zaterdag
DO.
27 JAN
TREMONTI 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Tremonti
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tremonti in Trix
Tickets Tremonti:
do 27 jan
Trix, Antwerpen
€ 35,00 - 36,00

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse band Tremonti is opgericht door leadzanger en gitarist Mark Thomas Tremonti. Je kan deze muzikant kennen als gitarist en oprichter van Creed. Deze Amerikaanse rockband wist maar liefst dertig miljoen albums te verkopen en scoorde met With Arms Wide Open een wereldwijde (Grammy winnende) hit. Na drie studioalbums valt de band uiteen en start Tremonti de band Alter Bridge. Als vocalist vragen ze Myles Kennedy, tevens bekend van zijn samenwerking met Slash. Ook Alter Bridge is een groot succes. De band brengt vier studio albums uit en speelt over de hele wereld in toonaangevende zalen en op de grootste festivals.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tremonti in Trix plaatsvindt.

Foto's van Tremonti

Foto Tremonti te Volbeat - 25/06 - TivoliVredenburg Foto Tremonti te Volbeat - 25/06 - TivoliVredenburg Foto Tremonti te Tremonti - 10/12 - Melkweg Foto Tremonti te Tremonti - 10/12 - Melkweg Foto Tremonti te Tremonti - 10/12 - Melkweg Foto Tremonti te Tremonti - 10/12 - Melkweg
 
Bekijk alle 19 foto's van Tremonti

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws