Hooverphonic tourt in 2022 met 'Hooverphonic With Orchestra' door België

review: Hooverphonic - 12/04 - TivoliVredenburg Hooverphonic
Hooverphonic tourt in 2022 met 'Hooverphonic With Orchestra' door België
Door melissavkoldam op 06 oktober 2021 - 12:11 Na twee uitverkochte concertreeksen in de Belgische Koningin Elisabethzaal, staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. In het voorjaar van 2022 zullen Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje voorstellen.

Met maar liefst zeven shows op zes verschillende locaties trekt de band door België. Ze zullen spelen in Brugge, Gent, Luik, Hasselt, Bergen en sluiten af in De Roma van Antwerpen. Kaartjes voor Brugge en Hasselt zijn al te koop. Kaarten voor Gent, Bergen en Antwerpen zijn op 8 oktober vanaf 10:00 te verkrijgen en voor Luik start de verkoop een uurtje later.

De concerten:
14-01-2022 - Concertgebouw, Brugge (tickets)
21-01-2022 - Capitole, Gent (tickets)
26-01-2022 - Le Forum, Liège (tickets)
27-01-2022 - C.C. Hasselt, Hasselt (tickets)
28-01-2022 - C.C. Hasselt, Hasselt (tickets)
30-01-2022 - Théâtre Royal de Mons, Mons (tickets)
22-02-2022 - De Roma, Antwerpen (tickets)

Hooverphonic kleurt graag buiten de lijntjes. De band heeft al vijfentwintig jaar een eigen, instant herkenbaar geluid. Producer-songwriter Alex Callier en gitarist Raymond Geerts vormen sinds het begin de ruggengraat van de band. Ze hebben in de loop der jaren samengewerkt met een uitzonderlijk getalenteerde, uiteenlopende schare van zangers en zangeressen, maar ze zijn ongelooflijk blij dat ze opnieuw herenigd zijn met Geike Arnaert, voor velen nog steeds dé stem van Hooverphonic. De groep is door de jaren heen geëvolueerd van de donkere, onderkoelde trip-hop van hun debuut in 1996 naar een warmer, meer orkestraal geluid.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

EERSTE NAMEN BEKEND VOOR 25 JAAR EXCELSIOR...Excelsior Recordings viert binnenkort z’n vijfentwintigste levensjaar onder...

Dotan news

DOTAN STELT EUROPESE TOUR UIT VANWEGE CORONA-REGELS De Europese ' Satellites '-tour van Dotan wordt uitgesteld tot volgend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.