Dotan stelt Europese tour uit vanwege corona-regels

review: Dotan - 22/02 - Patronaat
Dotan stelt Europese tour uit vanwege corona-regels
Door sjoertb op 06 oktober 2021 - 11:40 De Europese 'Satellites'-tour van Dotan wordt uitgesteld tot volgend jaar. Door de verschillende coronamaatregelen die landen hanteren is het volgens de zanger niet mogelijk om de tour te doen. De shows zouden in het teken staan van zijn laatste album 'Satellites' en plaatsvinden in onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië, Israël en Rusland.

In Nederland stond er een show in de planning in TivoliVredenburg op 4 november. Op 16 oktober zou de tour starten in Muziekodroom in Hasselt.

Dotan over de uitgestelde tour: "Het spijt me voor iedereen die plannen heeft gemaakt [..] Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel zin ik had om eindelijk door al deze prachtige landen te reizen. Het enige dat ik zeker weet, is dat ik veel nieuwe muziek voor jullie te spelen heb en dat ik, zoals altijd, alles zal geven."

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe shows maar kunnen ook geretourneerd worden. Binnenkort worden de nieuwe concertdata bekend.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roma Antwerpen

HOOVERPHONIC TOURT IN 2022 MET 'HOOVERPHONIC WITH...Na twee uitverkochte concertreeksen in de Belgische Koningin Elisabethzaal,...

TivoliVredenburg1

VLAAMSE ARTROCKBAND DEUS EXCLUSIEF NAAR UTRECHT De Vlaamse band dEUS komt met twee shows exclusief naar TivoliVredenburg in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.