Epica begin december in Bibelot en de Effenaar

Epica
Epica begin december in Bibelot en de Effenaar
Door melissavkoldam op 23 september 2021 - 17:03 De symfonische metalband Epica geldt niet voor niets als een van de belangrijkste Nederlandse muzikale exportproducten. Inmiddels bestaat de band bijna twintig jaar en het einde is gelukkig nog lang niet in zicht! Epica slaagde er zelfs in, te midden van een razende pandemie, hun meest spectaculaire album tot nu toe af te leveren: ΩMEGA! De band brengt hierop metal en klassiek geniaal samen, met behulp van een koor, kinderkoor en een compleet orkest. Een goede aanleiding voor de band om op 3 december een concert in Bibelot, Dordrecht te geven en om een dag later op 4 december staat er een concert in de Effenaar gepland.

De voorverkoop start op 25 september om 10:00, een ticket voor Bibelot kost €35 en een ticket voor de Effenaar kost €37.
Tickets voor Epica in de Effenaar vind je hier!
Tickets voor Epica in Bibelot vind je hier!

Epica ontstond is 2002 nadat Mark Jansen (grunt en gitaar) zijn huidige band verliet. Niet snel daarna werd de symfonische metalband beroemd, zowel in binnen- als buitenland.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZiggo Dome

'WONDER, THE WORLD TOUR' VAN SHAWN MENDES LANGS...Om zijn 23ste verjaardag te vieren, loste Shawn Mendes afgelopen zomer de...

Vera

MEINDERT TALMA VIERT ZIJN 25-JARIG JUBILEUM MET 9... In januari 2022 is het 25 jaar geleden dat Meindert Talma zijn debuutalbum...

REACTIES

geen avatar
vr 24 sep 2021 18:42

Lennartluist.. En 3 december in Bibelot!

 0
geen avatar
za 25 sep 2021 09:43

Lennartluist.. https://bibelot.net/agenda/epica-%CF%89mega-alive-release-show/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.