concert: Epica in Effenaar op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Blackbriar
    Epica - 05/10 - TivoliVredenburg
    © Melanie Charlaine
  • Epica
    Epica - 19/5 - Paradiso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Epica in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 DEC
EPICA Grote zaal, 20:15 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Epica
Voorprogramma Blackbriar

EXTRA INFORMATIE

De symfonische metalband Epica geldt niet voor niets als een van de belangrijkste Nederlandse muzikale exportproducten. Inmiddels bestaat de band bijna twintig jaar en het einde is gelukkig nog lang niet in zicht! Epica slaagde er zelfs in, te midden van een razende pandemie, hun meest spectaculaire album tot nu toe af te leveren: ΩMEGA! De band brengt hierop metal en klassiek geniaal samen, met behulp van een koor, kinderkoor en een compleet orkest.

Foto's van Epica, Blackbriar

Foto Epica te Noorderslag 2006 Foto Epica te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Epica te Epica - 30/4 - 013 Foto Epica te Epica - 23/3 - Klokgebouw Foto Epica te Paaspop Schijndel 2009 Foto Epica te Epic Metal Fest 2016
 
Bekijk alle 219 foto's van Epica
Bekijk alle 32 foto's van Blackbriar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws