Perla Batalla brengt eerbetoon aan Leonard Cohen naar Nederland en België

Perla Batalla
Perla Batalla brengt eerbetoon aan Leonard Cohen naar Nederland en België
Door melissavkoldam op 20 september 2021 - 16:12 In 2015 begon de voor een Grammy genomineerde zangeres Perla Batalla na te denken over liedjes om op te nemen als vervolg op haar eerder uitgebrachte eerbetoon aan vriend en mentor Leonard Cohen. Als een langdurig tourend bandlid van de legendarische songwriter, wist Perla dat er nog veel van Cohens oeuvre was waar ze mee wilde optreden en opnemen.

Batalla’s eerste Cohen-cd, Bird on the Wire (2007), werd geproduceerd met de zegen van Leonard; hij woonde de opnamesessie bij, woog het materiaal en de arrangementen en nam deel aan een fotosessie in zijn huis in Los Angeles om het project te promoten. Het overlijden van Cohen in november 2016 versterkt de missie van Batalla om ook de minder bekende liedjes van de Cohen te delen met een jonger publiek dat vooral bekend is met het goed gecoverde ‘Hallelujah’.

Perla Batalla is met haar voorstelling 'House of Cohen' te zien op de volgende plekken:
08-06-2022 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
09-06-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
10-06-2022 - Het Depot, Leuven (tickets)
11-06-2022 - Vooruit, Gent (tickets)
12-06-2022 - C-Mine, Genk (tickets)

Tickets voor deze concerten zijn vanaf vrijdag 24 september om 10:00 te koop via de bovenstaande links. Een ticket gaat over de virtuele toonbank voor ongeveer 30 euro.

Photo by: Nancy Santullo


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

DON MCLEAN KOMT VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLANDIn 1971 brak Don McLean door met de nummer-één-hit ‘American Pie’. McLean...

Melkweg nieuwe logo

LP VOOR CONCERTEN NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAM LP is de artiestennaam van de gevierde Amerikaanse singer-songwriter Laura...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.