Don McLean komt voor twee concerten naar Nederland

Don Mclean
Don McLean komt voor twee concerten naar Nederland
Door melissavkoldam op 21 september 2021 - 11:11 In 1971 brak Don McLean door met de nummer-één-hit ‘American Pie’. McLean haalde na zijn grote doorbraak nog regelmatig de hitlijsten met o.a. het nummer ‘Vincent’, een eerbetoon aan Vincent van Gogh en de singles ‘Crying Castles In The Air’ en ‘Since I Don’t Have You’.

Don McLean komt ter gelegenheid van zijn '50th Anniversary "American Pie" Tour' op 9 oktober 2022 naar De Vereeniging in Nijmegen en op 10 oktober naar Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. De kaartverkoop voor zijn Nederlandse shows start op vrijdag 24 september om 10:00 uur.

Een ticket voor het concert in Nijmegen kost: €47,50. Tickets voor dit concert koop je via deze link. Een ticket voor het concert van Don McLean in Koninklijk Theater Carré heeft een vanaf-prijs van €51,15. Tickets voor dit concert koop je hier.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Don McLean in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Don McLean
KIES TICKET
vr 09 sep
Don McLean
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 47,50
ma 10 okt
Don McLean
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 51,15
AJR

INDIEPOP TRIO AJR NAAR 013 EN ANCIENNE BELGIQUE AJR komt volgend jaar weer onze kant op. Het Amerikaanse indiepop trio...

TivoliVredenburg news

PERLA BATALLA BRENGT EERBETOON AAN LEONARD COHEN... In 2015 begon de voor een Grammy genomineerde zangeres Perla Batalla na te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.