LP voor concerten naar Antwerpen en Amsterdam

LP
LP voor concerten naar Antwerpen en Amsterdam
Door melissavkoldam op 20 september 2021 - 15:09 LP is de artiestennaam van de gevierde Amerikaanse singer-songwriter Laura Pergolizzi. Ze brak in 2014 wereldwijd door met hitsingle Into The Wild. Sindsdien blijft ze de wereld verbazen met haar atypische, diepzwoele, heldere stem die van bij de eerste noot een diepe indruk maakt. Intussen heeft LP vier albums en twee EP’s op haar naam en met Fighter lanceerde ze onlangs een nieuwe single. Haar nieuwste EP 'Churches' ligt vanaf 8 oktober in de rekken.

Reden voor de zangeres om op tour te gaan. Hierbij doet ze op zaterdag 29 januari 2022 de Roma in België aan. Nederlandse fans hoeven niet te teleurgesteld te zijn, vrijdag 4 maart 2022 is LP te zien in de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop voor beide concerten begint op 24 september om 10:00. Een ticket voor de Melkweg kost €34,50; voor Roma €37.

Tickets voor LP in de Melkweg koop je hier. Via deze link koop je tickets voor LP in de Roma. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in de Melkweg en/of de Roma.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets LP in De Roma
Tickets LP
KIES TICKET
za 29 jan
LP
De Roma, Antwerpen
€ 37,00 - 39,00
vr 04 mrt
Lp
Melkweg, Amsterdam
€ 34,50
TivoliVredenburg news

PERLA BATALLA BRENGT EERBETOON AAN LEONARD COHEN...In 2015 begon de voor een Grammy genomineerde zangeres Perla Batalla na te...

The Dirty Daddies - Patronaat news

THE DIRTY DADDIES MET 'COME TO DADDY' TOURNEE LANGS... The Dirty Daddies are coming to town! Met hun 'Come to Daddy' clutour doet de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.