Marc Rebillet in maart langs Utrecht en Brussel

Marc Rebillet
Marc Rebillet in maart langs Utrecht en Brussel
Door redactie op 17 september 2021 - 11:38 In 2022 trekt Internetfenomeen Marc Rebillet erop uit door Europa en ook Nederland en België staan op de agenda. Op donderdag 3 maart is de Amerikaanse improvisatie-koning te zien in de Ronda van TivoliVredenburg en op maandag 7 maart komt hij naar het podium van La Madeleine in Brussel.

Marc Rebillet maakt al een paar jaar furore op YouTube met zijn funny teksten & vette beats, waarbij het succes nog eens wordt vergroot door het feit dat hij graag in zijn onderbroek danst op zijn eigen muziek. Rebillet is de koning van de improvisatie en durft dat ook live on stage, bijgestaan door zijn trouwe Boss RC-505 loopstation. In 2019 was Rebillet voor het laatst in Nederland te zien. Toen speelde hij op Lolwands en gaf hij een uitverkocht in Paradiso.

Tickets voor de concerten in TivoliVredenburg en La Madeleine zijn per direct in de voorverkoop gegaan. Voor iets minder dan 30 euro ben je aanwezig bij een van de concerten. Hier koop je tickets voor Marc Rebillet in TivoliVredenburg en hier kan je terecht voor het concert in La Madeleine.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

24-ACTEUR KIEFER SUTHERLAND GEEFT CONCERT IN...De Canadese acteur Kiefer Sutherland ken je van populaire tv-series...

Ed Sheeran

NIEUWE STADIONTOURNEE ED SHEERAN MET CONCERTEN IN... Uitstekend nieuws voor de vele fans van Ed Sheeran . De Britse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.