concert: Marc Rebillet in TivoliVredenburg op DONDERDAG 03 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Marc Rebillet
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Anne-Marie Kok
  • Marc Rebillet
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marc Rebillet in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
03 MRT
MARC REBILLET Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Marc Rebillet

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse elektronische muzikant Marc Rebillet maakt al een paar jaar furore op YouTube met zijn funny teksten & vette beats, waarbij het succes nog eens wordt vergroot door het feit dat hij graag in zijn onderbroek danst op zijn eigen muziek. Rebillet is de koning van de improvisatie en durft dat ook live on stage, bijgestaan door zijn trouwe Boss RC-505 loopstation. De coronapandemie kreeg dit feestbeest er niet onder: hij deed een speciale Amerikaanse tournee langs drive-inbioscopen en op zijn nieuwste track Vaccinated Attitude hoor je alles over de voordelen van het vaccineren!

Foto's van Marc Rebillet

Foto Marc Rebillet te Lowlands 2019 - Zondag Foto Marc Rebillet te Pukkelpop 2022 - zaterdag Foto Marc Rebillet te Pukkelpop 2022 - zaterdag Foto Marc Rebillet te Lowlands 2019 - Zondag Foto Marc Rebillet te Lowlands 2019 - Zondag Foto Marc Rebillet te Lowlands 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 11 foto's van Marc Rebillet

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws