Nieuwe tournee Anthrax in de herfst van 2022 langs Tilburg en Brussel

Anthrax
Nieuwe tournee Anthrax in de herfst van 2022 langs Tilburg en Brussel
Door RobZ op 18 augustus 2021 - 10:49 Anthrax is al 40 jaar een van de belangrijkste trash metal bands. In de herfst van 2022 viert de band dit jubileum met een tournee en Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Op 10 oktober staat Anthrax in de Ancienne Belgique te Brussel en een dag later, op 11 oktober 2022 dus, speelt Anthrax in de Main van 013 in Tilburg.

Met nummers als 'Madhouse', 'Bring The Noise', en 'Caught In A Mosh' is de Anthrax uitgegroeid tot de belichaming van de Amerikaanse heavy metal. De support komt van de Amerikaanse cross-over thrash band Municipal Waste. De thrashers uit Richmond, Virginia staan bekend om hun beruchte reputatie als luidruchtige, dronken feestbeesten met humoristische lyrics.

Tickets voor deze concerten op 10 oktober (Ancienne Belgique) en 11 oktober (013) gaan op vrijdag 20 augustus om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 37 euro in Ancienne Belgique en 44 euro in 013. Via deze link koop je tickets voor Anthrax in 013 en hier kan je terecht voor Anthrax in Ancienne Belgique.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor het concert in 013 of Ancienne Belgique.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Froukje

FROUKJE IN MAART NAAR GROTE ZAAL VAN PARADISOFroukje doet in oktober en november een inmiddels uitverkochte clubtournee...

Jett Rebel

JETT REBEL PRESENTEERT 20 AUGUSTUS ZIJN NIEUWE ALBUM... Jett Rebel speelde in januari 2020 zijn allerlaatste liveshow met zijn band....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.