Froukje in maart naar grote zaal van Paradiso

Froukje
Froukje in maart naar grote zaal van Paradiso
Door RobZ op 18 augustus 2021 - 11:34 Froukje doet in oktober en november een inmiddels uitverkochte clubtournee langs tal van Nederlandse podia. Vandaag wordt bekend dat de Nederlandse zangeres op 18 maart 2022 haar grootste show tot nu toe speelt in de grote zaal van Paradiso. Eind juni waren we nog aanwezig bij het concert van Froukje in de Victorie voor een fotoverslag.

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich in 2020 met haar singles ‘Groter dan Ik’ en ‘Ik Wil Dansen’ in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De nummers bieden haar dansbare en zelfgeschreven perspectieven op de huidige klimaatcrisis en existentiële thema’s, ook zijn ze goed voor tonnen views en miljoenen streams.

Tickets voor het concert in Paradiso op 18 maart gaan vrijdag 20 augustus om 10:00 uur in de voorverkoop en kosten 23 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Froukje in Paradiso. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

Froukje in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
The Visual

THE VISUAL VIERT NIEUW ALBUM IN AMSTERDAM, UTRECHT... The Visual komt binnenkort met een nieuw album 'The Spirit Of Age'. Onlangs...

Anthrax - Into The Grave news

NIEUWE TOURNEE ANTHRAX IN DE HERFST VAN 2022 LANGS... Anthrax is al 40 jaar een van de belangrijkste trash metal bands. In de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.