Jett Rebel presenteert 20 augustus zijn nieuwe album met openluchtconcert voor 500 fans

Jett Rebel Paaspop 2015
Jett Rebel presenteert 20 augustus zijn nieuwe album met openluchtconcert voor 500 fans
Door RobZ op 16 augustus 2021 - 22:21 Jett Rebel speelde in januari 2020 zijn allerlaatste liveshow met zijn band. Anderhalf jaar na dato gaat het eindelijk weer gebeuren! Zijn nieuwe album Pre-Apocalypse Party Playlist verschijnt op 20 augustus en om deze release te vieren, speelt Jett Rebel een aantal gloednieuwe songs en ander repertoire diezelfde avond tijdens een concert in het Bostheater in Ommen. Bij deze albumpresentatie kunnen 500 fans aanwezig zijn. Gelukkig is er ook een live stream zodat iedereen die dat wil de nieuwe muziek van Jett Rebel kan horen.

De kaartverkoop voor zowel het concert als de stream is begonnen. Tickets voor het concert kosten 26,75 euro en voor de stream betaal je 5 euro. Hier koop je tickets voor het concert en via de site van Jett Rebel koop je tickets voor de stream.

Pre-Apocalypse Party Playlist bestaat uit negen gloednieuwe nummers, waaronder de singles 'Behave' en 'Love Right Now'. Jett Rebel schreef het album alsof de rest van de wereld niet bestond en de verwachtingen evenmin.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anthrax - Into The Grave news

NIEUWE TOURNEE ANTHRAX IN DE HERFST VAN 2022 LANGS...Anthrax is al 40 jaar een van de belangrijkste trash metal bands. In de...

Corona publiek news

POPPODIUM DE MEESTER BETREKT AMFITHEATER CASTELLUM... In het Weteringbos vlakbij het kasteel in Almere ligt het sfeervolle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.