Joe Jackson in het kader van zijn 'Sing You Sinners!' tour zes keer in Nederland en België

review: Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Joe Jackson
Joe Jackson in het kader van zijn 'Sing You Sinners!' tour zes keer in Nederland en België
Door RobZ op 26 juli 2021 - 16:27 Joe Jackson is in april 2022 maar liefst zes keer in Nederland en België te zien. Hij gaat op tournee door Europa in het kader van zijn ‘Sing, You Sinners!’ tournee.

Joe Jackson komt naar de lage landen met dezelfde band als op zijn vorige tournee, de succesvolle ‘Four Decade Tour’ uit 2019. Met deze bezetting, bestaande uit Graham Maby (bas, zang), Teddy Kumpel (gitaar, zang) en Doug Yowell (drums, zang, elektronica) nam hij ook zijn laatste album ‘Fool’ op. Naast het optreden met de band bevat het concert ook een sologedeelte. Op de setlist staan nummers uit Jacksons hele carrière, waaronder meerdere die hij jaren niet heeft gespeeld, en verrassingen zoals compleet nieuwe nummers.

“We hadden last van twee virussen de afgelopen twee jaar”, aldus Joe Jackson. “En de ergste, degene die we écht achter ons moeten laten, is angst. Het tegenovergestelde van angst is ‘houden van’, dus als je van livemuziek houdt, kom vooral en ondersteun ons!”

Het Belgische en Nederlandse gedeelte van de tournee van Joe Jackson ziet er als volgt uit:
05-04-2022 - De Roma, Antwerpen (tickets)
06-04-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
14-04-2022 - Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (tickets)
16-04-2022 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
18-04-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
19-04-2022 - 013, Tilburg (tickets)

Tickets voor de concerten in Nederland gaan donderdag 29 juli om 11:00 uur in de voorverkoop en kosten rond de 50 euro. Voor een ticket in België ben je met een prijs rond de 35 euro een stuk minder kwijt. Maar je moet dan wel tot en met 4 augustus 10:00 uur wachten met het kopen van je tickets. Via de bovenstaande ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent bij een van de concerten van Joe Jackson.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ingrid Andress

AMERIKAANSE COUNTRY-ZANGERES INGRID ANDRESS NAAR... Ingrid Andress komt volgend jaar naar Amsterdam voor een concert. Op...

St. Paul

AMERIKAANSE SOULBAND ST. PAUL & THE BROKEN BONES... St. Paul & The Broken Bones komt weer onze kant op. De achtkoppige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.