concert: Joe Jackson in De Roma op DINSDAG 05 APRIL 2022

  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
DI.
05 APR
JOE JACKSON 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Joe Jackson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joe Jackson in De Roma
Tickets Joe Jackson:
di 05 apr
De Roma, Antwerpen

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Joe Jackson geeft in april 2022 concerten in het kader van zijn ‘Sing, You Sinners!’ tournee. Hij komt naar Nederland en België met dezelfde band als op zijn vorige tournee, de succesvolle ‘Four Decade Tour’ uit 2019. Met deze bezetting, bestaande uit Graham Maby (bas, zang), Teddy Kumpel (gitaar, zang) en Doug Yowell (drums, zang, elektronica) nam hij ook zijn laatste album ‘Fool’ op. Naast het optreden met de band bevat het concert ook een sologedeelte. Op de setlist staan nummers uit Jacksons hele carrière, waaronder meerdere die hij jaren niet heeft gespeeld, en verrassingen zoals compleet nieuwe nummers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Jackson in De Roma plaatsvindt.

Foto's van Joe Jackson

Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 2/11 - Melkweg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 26/2 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 2/11 - Melkweg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 26/2 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 41 foto's van Joe Jackson

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen