concert: Joe Jackson in Concertgebouw De Vereeniging op DONDERDAG 14 APRIL 2022

  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
DO.
14 APR
JOE JACKSON Concertzaal (grote zaal), 20:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Joe Jackson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joe Jackson in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Joe Jackson:
do 14 apr
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 54,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Engelsman Joe Jackson keert terug voor een optreden in De Vereeniging. De grootste hit van de Engelse muzikant, singer-songwriter en zanger Jackson is ongetwijfeld ‘Is She Really Going Out With Him’. Maar de Britse singer-songwriter schreef in de jaren ’80 nog veel meer hits waaronder ‘It’s Different For Girls’, ‘Real Men’ en ‘Nineteen Forever’. Jackson heeft inmiddels ruim twintig albums op zijn naam staan.

In 2008, verscheen ‘Rain’, waarop hij weer herenigd is met de bandleden van de begindagen: bassist Graham Maby en drummer Dave Houghton. In 2019 verscheen er een nieuw album van Joe Jackson getiteld ‘Fool’. Prachtige arrangementen, subtiliteit, felheid en schoonheid zoals we dit van Jackson kennen. Ook op dit album staat Joe Jackson op de top van zijn kunnen en die top ligt hoog. Hij is een meester in het schrijven van puntige liedjes in zijn eigen stijl.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 29 juli 2021 11:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Jackson in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt.

Foto's van Joe Jackson

Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 2/11 - Melkweg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 26/2 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 26/2 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 41 foto's van Joe Jackson

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws