concert: Barbara Pravi in Concertgebouw De Vereeniging op VRIJDAG 01 APRIL 2022

VR.
01 APR
BARBARA PRAVI Concertzaal (grote zaal), 20:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Barbara Pravi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Barbara Pravi in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Barbara Pravi:
vr 01 apr
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 22,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Barbara Pravi is een Franse zangeres en muzikante met Servische en Iraanse roots. De 27-jarige schitterde op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam met haar nummer ‘Viola’. Barbara schrijft al haar muziek zelf en doet dat op een traditionele wijze. Ze laat zich inspireren door zangers als Jacques Brel en Edith Piaf. Daarnaast schrijft ze ook voor andere artiesten zoals voor de beroemde Franse zangers Yannick Noah en Chimène Badi.

Haar lied ‘Voilà’ is een kennismaking met zichzelf een artiest die lang in de schaduw is gebleven maar nu haar emoties onthult. Het nummer is afkomstig van Pravi’s debuutalbum dat dit najaar uit komt. Als gepassioneerd strijder voor vrouwenrechten nam Barbara deel aan de opname van ‘Debout les femmes’, het officiële lied voor de Franse vrouwenbevrijdingsbeweging (Mouvement de Libération des Femmes). Ze wordt dan ook elk jaar op 8 maart gevraagd als spreker op de viering van Internationale Vrouwendag.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 09 juni 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Barbara Pravi in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws