concert: AmenRa in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 03 JULI 2021

  • AmenRa
    Fortarock 2013
ZA.
03 JUL
AMENRA 20:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma AmenRa
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets AmenRa in Openluchttheater De Goffert
Tickets AmenRa:
za 03 jul
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op 25 juni brengt AmenRa het nieuwe album ‘De Doorn’. Het is voor het eerst ​dat de Vlaamse post-metal band een plaat maakt in het Nederlands. Door gebruik van de moedertaal voelt de band dat er nog meer ruimte is voor diepgang en expressie.

De nieuwe muziek wordt op 2 en 3 juli aan het publiek voorgesteld tijdens twee bijzondere concerten in het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen.

Frontman Colin H. van Eeckhout over het nieuwe album: “Engels is de meest geaccepteerde taal in muziek en als je jonger bent, klinkt alles wat niet Engels is raar. Maar naarmate ik ouder werd kreeg ik meer affiniteit met mijn eigen taal en ontdekte ik zoveel meer vrijheid tijdens het schrijven. Je kunt veel dieper gaan, verschillende betekenissen aan woorden hangen en veel poëtischer zijn”.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AmenRa in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van AmenRa

Foto AmenRa te State-X New Forms 2013 - Dag 1 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te Pukkelpop 2008 Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 30 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan