Guus Meeuwis naar Rotterdam met 'Groots met zachte G'

review: Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Guus Meeuwis
Guus Meeuwis naar Rotterdam met 'Groots met zachte G'
Door sjoertb op 06 mei 2021 - 14:16 Voor het eerst gaat Guus Meeuwis zijn 'Groots met zachte G'-show houden in Rotterdam. Eenmalig zal er in Rotterdam Ahoy opgetreden worden in de concertreeks. Op 24, 25, 26, 27 en 28 november zullen de concerten plaatsvinden.

Eerder waren er concerten aangekondigd voor in het Philips Stadion in Eindhoven. Dat is waar deze shows normaal gesproken plaatsvinden. Het stadion is er helaas nog niet klaar voor in juni tijdens deze coronacrisis. Zo laat de zanger weten op zijn Instagram. Bezoekers die al tickets hebben voor een of meerdere data in juni, kunnen deze omzetten naar een datum in november.

De concerten:
24-11-2021 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
25-11-2021 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
26-11-2021 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
27-11-2021 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
28-11-2021 - Ahoy, Rotterdam (tickets)

De optie om weer een jaar over te slaan vond Meeuwis geen goed plan. De zanger legt uit: "Ik heb gewoon zin in een feestje. Jullie hebben zin in een feestje. Het jubileum moet gevierd worden. Jullie moeten er een keer uit. En ik heb er gewoon ontzettend veel zin in."


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

GIAN MET NIEUWE SINGLE IN JULI LANGS BIRD ROTTERDAM...In navolging van hun CÉLIA EP, die in september van 2020 verscheen, keert het...

AmenRa news

AMENRA VIERT NIEUW ALBUM 'DE DOORN' TWEEMAAL IN... Op 25 juni brengt AmenRa het nieuwe album ‘ De Doorn ’. Het is voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.