The Script annuleert tour, shows in Ziggo Dome en Vorst Nationaal afgelast

The Script news_groot
The Script annuleert tour, shows in Ziggo Dome en Vorst Nationaal afgelast
Door Cartman91 op 23 april 2021 - 12:59 Slecht nieuws voor fans van The Script. De Ierse band laat via hun socialmediakanalen (zie onderstaand bericht) weten dat ze de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om hun tour die komende zomer plaats zou moeten vinden te annuleren.

Tijdens deze tour zou de band twee keer langs Ziggo Dome in Amsterdam en een keer langs Vorst Nationaal te Brussel komen. Deze concerten gaan dus niet door. De tour werd al enkele keren uitgesteld, maar door de aanhoudende coronacrisis ziet de band geen mogelijkheid meer om nog een keer uit te stellen. Daarom is er voor deze moeilijke keuze gekozen.

Tickethouders zijn of worden op de hoogte gesteld om hun kaartjes te retourneren en restitutie aan te vragen.

In 2018 was The Script voor het laatst in Nederland en België te bewonderen, toen stonden ze eveens tweemaal in de Ziggo Dome en eenmaal in Vorst Nationaal. Daarnaast speelden ze ook op festivals als Rock Werchter en Pinkpop.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefekkonieuwslogo

POPPODIUM EKKO BESTAAT 35 JAAR EN VIERT DAT MET...Poppodium EKKO in Utrecht viert in 2021 haar 35-jarig jubileum. Om deze...

The Streamers news

DUNCAN LAURENCE EN ARMIN VAN BUUREN VOEGEN ZICH BIJ... Armin van Buuren en Duncan Laurence sluiten zich dinsdagavond 27 april aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.