The Streamers sluiten Koningsdag met concert af bij Paleis Noordeinde

The Streamers news_groot
The Streamers sluiten Koningsdag met concert af bij Paleis Noordeinde
Door RobZ op 16 april 2021 - 16:10 The Streamers vervolgen hun Holland Tour met een optreden vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag. Op dinsdag 27 april zullen zij daar Koningsdag 2021 officieel afsluiten met een gloednieuwe liveshow. Eerder vandaag ontving de band via Instagram de uitnodiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima om de feestdag af te sluiten vanaf het werkpaleis. Het is hoogst zeldzaam dat het terrein van Paleis Noordeinde het decor vormt voor een concert. Het Koninklijk Paar en The Streamers willen Nederland trakteren op een feestelijke afsluiting van Koningsdag.

The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan en Paul de Leeuw. Afgelopen maandag werd bekend dat ook Danny Vera bij de band blijft en Miss Montreal is toegevoegd als nieuw bandlid. Volgende week zullen er nog enkele gasten worden toegevoegd.

Guus Meeuwis, samen met Kraantje Pappie bandleider van The Streamers: “We kunnen nog nauwelijks geloven dat we door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn uitgenodigd om op te mogen treden op Koningsdag. Natuurlijk zijn we zeer vereerd dat ons avontuur op deze manier een vervolg krijgt. Het doel blijf onveranderd; we willen mensen blij maken. Dit keer zullen we dat natuurlijk doen met een oranje tintje”.

Het vorige optreden van The Streamers vanuit Carré in Amsterdam kon op meer dan 1,2 miljoen belangstellenden rekenen. Mede initiatiefnemer Machiel Hofman daarover: “De reacties op de eerste stream waren zo enorm dat we eigenlijk al voor dat optreden wisten dat er een vervolg moest komen. Alleen de locatie ontbrak nog. We zijn meteen aan de slag gegaan en hebben een nieuwe show ontwikkeld die meer dan twee uur duurt en vol zit met bekende hits en verrassingen”.

De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele Paleisdeuren open voor de inloop. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Glennis Grace

GLENNIS GRACE DIT NAJAAR WEER OP TOUR LANGS O.A....Zangeres Glennis Grace beleefde de afgelopen jaren hoogtepunt na hoogtepunt...

White Lies news

WHITE LIES VOOR CONCERT NAAR EFFENAAR De Britse indierockers van White Lies komen in het najaar voor een concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.