White Lies voor concert naar Effenaar

review: White Lies - 27/11 - TivoliVredenburg White Lies
White Lies voor concert naar Effenaar
Door Cartman91 op 16 april 2021 - 14:41 De Britse indierockers van White Lies komen in het najaar voor een concert naar de Effenaar in Eindhoven.

White Lies haalde in 2009 de hitlijsten met het nummer Farewell To The Fairground van het gelijknamige succesalbum, dit is de opvolger van het album To Lose My Life die de eveneens gelijknamige single bevat.


Op 4 september komt White Lies naar de grote zaal van de Effenaar. Tickets zijn onlangs in de voorverkoop gegaan en kosten 37 euro per stuk.

In 2019 was White Lies voor het laatst in Nederland te bewonderen tijdens festivals als Pinkpop, Paaspop, Zwarte Cross en Vestrock en in podia als Paradiso, Effenaar, Hedon, Oosterpoort, TivoliVredenburg, Paard en Doornroosje. In datzelfde jaar waren ze in België te zien tijdens Pukkelpop en in podia als Ancienne Belgique en Koninklijk Circus.


The Streamers news

THE STREAMERS SLUITEN KONINGSDAG MET CONCERT AF BIJ...The Streamers vervolgen hun Holland Tour met een optreden vanaf Paleis...

OneRepublic

TOUR ONEREPUBLIC HALFJAAR UITGESTELD NAAR APRIL 2022... De tour van de Amerikaanse band OneRepublic is uitgesteld wegens de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.