Superformatie The Streamers geeft eerste livestream-concert vanuit Carré

The Streamers news_groot
Superformatie The Streamers geeft eerste livestream-concert vanuit Carré
Door Cartman91 op 05 maart 2021 - 14:56 Sinds het begin van de coronacrisis en het sluiten van podia en theaters en de aflastingen van festivals zitten artiesten werkloos thuis. Een greep van deze artiesten heeft hier iets op bedacht: de krachten bundelen en als gelegenheidsformatie livestream-concerten geven.

De gelegenheidsformatie noemt zichzelf The Streamers en bestaat uit Typhoon, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Nick & Simon, VanVelzen, Suzan & Freek, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Maan, Snelle, Diggy Dex en bandleiders Guus Meeuwis en Kraantje Pappie.

Het eerste livestream-concert zal op 20 maart plaatsvinden in Koninklijk Theater Carré. De streams zijn gratis te bekijken, wel zal je je eerst moeten aanmelden via de website van The Streamers.

Je kan een minstens twee uur durende optreden verwachten. Later zullen er nog gastartiesten bekend worden gemaakt.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Soen news

SOEN MET EUROPESE TOUR LANGS CULTUURPODIUM BOERDERIJ...De Zweedse progrockers van Soen maakte eerder al bekend met een Europese...

Alain Clark

ALAIN CLARK HELE DAG LIVE VANUIT PARADISO, ROTOWN EN... Alain Clark is op 19 maart de hele dag te volgen op zijn YouTube, Facebook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.